Rakytníkový sirup má svou typickou chuť a vůni V kuchyni rakytníkový sirup můžete používat na různé dezerty, krémy, palačinky, kaše Opět lze použít pro přípravu teplých a studených nápojů
Ručně a šetrně vyráběný sirup z plodů rakytníku v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO, sirup neobsahuje alkohol
Doba trvanlivosti 12 měsíců Po otevření skladujte do teploty 25 °C mimo přímé slunce a do 4 týdnu spotřebovat Před otevřením protřepat
Sirup z rakytníku - určeno k ředění vodou
Obsah 500 ml
Složení: řepný cukr max 65% , voda, rakytník min 12%, kyselina: kyselina citronová Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce Po otevření zkonzumujte do 30 dní Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku Výrobek je šetrně pasterován Vyrobeno v ČR Doporučené ředění 1:15 Usazenina či zákal nejsou na závadu Před upotřebením promíchejte!