Rajčata jsou náročnou kulturou vyžadující pečlivou agrotechniku Vyžadují teplou a chráněnou lokalitu Půdu na podzim vyhnojíme chlévskou
mrvou Při předpěstování sadby provádíme výsev v březnu Ve stadiu začátku tvorby pravých listů rostliny přepikýrujeme Do nevytápěných
rychlíren vysazujeme v druhé polovině dubna, ven na záhon po 15 květnu, 3 – 4 rostliny na m2 Tyčkové odrůdy během vegetace vysazujeme
k opoře a odstraňujeme boční výhony z úžlabí listů Zajistíme pravidelnou zálivku v delších časových intervalech Největší potřeba vody nastává
v době tvorby plodů, menší potřeba vody je při zrání plodů Zaléváme vždy po sklizni, abychom snížili nebezpečí praskání plodů Výhodná je zálivka
podmokemodrůda se zajímavým atraktivním zabarvením plodů pocházející z USA Rajčata lze využít jak ve studené kuchyni, tak
i k tepelnému zpracování Plody dozrávají do žíhané zeleno - žluté barvy, dužina je rovněž zelená Velikost plodu je přibližně 4 – 6 cm, váha kolem
100 g Chuť je velmi pikantní Doba zrání přibližně 75 dníHnojení a výsevHnojení N 120 kg N/ha
P 100 kg P2O5/ha
K 130 kg K2O/haLatinský názevLycopersicon esculentum Mill